Information omkring lodtrækningen:

Lodtrækningerne foretages på baggrund af de ønsker, som du registrerer her på siden. Der trækkes lod om én uge/feriebolig pr. medarbejder, og der kan højst registreres 5 ønsker pr. medarbejder. Ønsker du kun en bestemt feriebolig i én bestemt uge, skal du derfor kun vælge dit ønske en gang - uanset hvornår du lægger dit ønske ind, så er chancen for at vinde lodtrækningen lige stor. Alle, der har ønsket i rette tid, deltager i lodtrækningen.

Bemærk: Hele uger vil have fortrinsret i forbindelse med lodtrækningen.

Du deltager med det antal point/lodder som du har optjent. Vinder du, vil du miste dine optjente point og ikke deltage i næste hovedlodtrækning. Alle, der ikke vinder, vil få tildelt et point ved hver hovedlodtrækning, også selv om man ikke deltager i lodtrækningen, dog kan man aldrig optjene flere end 5 point. Jo flere point jo større chance er der for at blive udtrukket.

Lodtrækningsperioden går fra uge 26 til uge 33 samt uge 42.

Der åbnes for indberetning af ønsker den 1. december og

dine ønsker skal være registreret her på siden senest den 1. marts.

Selve lodtrækningen foretages den 2. marts.

Når lodtrækningen er foretaget, vil alle vindere - og ikke vindere modtage besked direkte på mail.

Al kommunikation fra feriefonden går til den mailadresse, du har opgivet i systemet. Du skal selv kontrollere, at dine brugeroplysninger er anført korrekt, du har mulighed for at rette dem under fanen "Min side" -> "Rediger brugeroplysninger".

Vinder du retten til at leje en feriebolig, betragtes dette som en booking. Lejen skal betales senest 2 måneder før lejeperiodens start. Du kan dog også vælge at betale lejen med det samme – klik på ”Min side”, ”Mine bookinger”, klik på ”Betal nu” ud for bookingen.  Såfremt du ikke ønsker den vundne lejeperiode, kan bookingen slettes, kontakt Djurslands Feriefond på Tlf. 89591308 og 89591931 e.mail: [email protected].

Efter lodtrækningen er systemet åbent for bookings efter "først-til-mølle" princippet i den foregående lodtrækningsperiode, og det er nu muligt at se, hvilke ferieboliger/perioder, der er udlejet, og hvilke der er ledige.

Bemærk! – der kan være frie perioder, som tidligere havde været booket som følge af, at en lejer har ombestemt sig og har fået slettet sin booking.

Det er ligeledes muligt at sætte dig selv på "venteliste" på de dage, som allerede er reelt bookede i systemet - bliver ferieboligen ledig i din ønskede venteliste periode, får du besked på mail. Er der flere på venteliste, gælder "først-til-mølle" princippet.


Sådan lægger du ønsker ind:

Gå til Katalog og vælg den feriebolig du vil registrere et ønske på.

Vælg den ønskede periode og klik på Ønske.

Ønske1


Vælg hvilken prioritet dette ønske skal registreres med og accepter lejebetingelserne, inden du klikker på Registrer ønske.

Ønske2


Dit ønske er nu registreret.

Ønske3


Du kan altid gå ind på "Min side" og se hvilke ønsker, du har registreret:

Ønske4Følg med i hvor mange der indtil videre har lagt ønsker ind i de enkelte perioder, så du på den måde har en idé om, hvor stor en chance der er for at vinde:

Farveguide